website creation software

Gerdoff Protection dispozitiv medical împotriva arsurilor și refluxului gastroesofagian

Gerdoff Protection este o asociere originală și inovatoare de sulfat de condroitină, acid hialuronic, ALOE și MIERE, utilă în tratamentul simptomatic al bolii de reflux gastroesofagian. 

Boala de reflux gastroesofagian apare când conținutul gastric cu ph acid refulează din stomac spre esofag, provocând arsură sau eroziune.
Gerdoff Protection este un dispozitiv medical cu o acțiune mecanică recomandat pentru:

Arsură retrosternală (pirozis) 

Regurgitație dată de poziția corpului (poziția orizontală)

Regurgitație acidă sau alcalină 

Regurgitație nocturnă

Tuse nocturnă

Disfonie (răgușeală, afonie)

Crampe

Tuse iritativă

  1. Are efect încă de la prima utilizare. Hidratează, protejează și lubrifiază: prin formarea unui strat vâscos care acoperă mucoasa esofagiană, acționează ca o barieră de protecție față de factorii externi. Această barieră atenuează iritația, hidratează țesutul și îl ajută să funcționeze corect.
  2. Hidratează și calmează mucoasele orofaringiene și esofagiene, ajutând la ameliorarea celor mai frecvente simptome ale bolii de reflux gastroesofagian și la ameliorarea tusei.
  3. Protejează țesutul esofagian deteriorat și ajută la regenerarea mucoasei lezate. Contribuie la prevenirea daunelor cauzate de acțiunea iritativă produsă de acizii din stomac.

Când trebuie să iau Gerdoff Protection

Gerdoff Protection este indicat în ameliorarea simptomelor tipice ale bolii de reflux precum: arsură, regurgitație acidă sau durere epigastrică.

Gerdoff Protection este special conceput pentru a ameliora simptomele atipice de boală de reflux: tusea iritativă și disfonia. Acestea apar de obicei în timpul nopții, cand din cauza poziției orizontale sucul gastric din stomac se îndreaptă spre esofag. 

Mucoasa esofagiană nu este concepută pentru a fi expusă la un ph acid, precum cel al sucului gastric, astfel apare senzația de arsură și eroziunea mucoasei esofagiene. Gerdoff Protection prin formula special concepută aderă la mucoasa esofagiană, pe care o protejeză, repară și hidratează.

Gândiți-vă la stomac ca la o sticlă cu apă. Dacă sticla este așezată orizontal, lichidul din ea se îndreaptă spre dopul sticlei. La fel și conținutul stomacul se îndreaptă spre esofag și alterează mucoasa esfoagiană, provocând durere și disconfort.

Ingrediente atent selecționate pentru o eficiență maximă:

Acidul Hialuronic

Repară și protejează mucoasa esofagiană afectată de reflux.

Sulfatul de condroitină

Este principalul component al mucusului. Aderă la mucoasa gastroesofagiană și are rol protector.

Mierea

Calmează, hidratează și protejează mucoasa orofaringiană, ameliorând usturimea din gât dată de refluxul acid. Mierea acționează și pe mucoasa orofaringiană, ameliorând usturimea în gât dată de refluxul acid.

Aloe

Formează un film protector pe tot tractul gastric față de acizii sau factorii iritativi. Are proprietăți gastro-protective datorită conținutului său de mucopolizaharide: acestea, distribuite pe mucoasa stomacală, formează un film protector pe tot tractul gastric față de acizii sau factorii iritativi care altfel afectează funcționarea normală.

Mod de administrare