Enterolactis®

pentru adulți și copii

Minim 8 miliarde de celule vii de origine umană

Probioticul ce conține fermenți lactici vii de origine umană și restabilește în mod natural și rapid echilibrul florei intestinale, combate efectele adverse ale antibioticelor.

8 miliarde de celule vii de origine umană

Enterolactis 8 miliarde este un probiotic ce conține fermenți lactici vii de origine umană și restabilește în mod natural și rapid echilibrul florei intestinale, combate efectele adverse ale antibioticelor.

Vezi în continuare cum te putem ajuta să îți fie bine!

De ce este benefic Enterolactis® pentru o digestie corectă

  • Enterolactis® are la bază bacteria Lactobacillus paracasei CNCM I-1572 care previne diareea. Aceasta este o tulpină unică, recunoscută și pantentată la Institutul Pasteur din Paris.
  • Probioticul Enterolactis® conține un lactobacil ce se găsește în mod natural în mediul intestinal uman. Tocmai de aceea, poate să asigure o colonizare eficientă și sigură, bacteriile bune se înmulțesc corespunzător și reușesc să mențină echilibrul florei intestinale.
  • Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci când sunt administrate în cantități adecvate, aduc reale beneficii sănătății organismului uman gazdă. Bacteriile bune ajută sistemul imunitar și, la nivel intestinal, reglează digestia (sursa Organizația Mondială a Sănătății).

Enterolactis are la bază bacteria Lactobacillus paracasei CNCM I-1572 care previne diareea. Aceasta este o tulpină unică, recunoscută și pantentată la Institutul Pasteur din Paris.


Probioticul Enterolactis conține un lactobacil ce se găsește în mod natural în mediul intestinal uman. Tocmai de aceea, poate să asigure o colonizare eficientă și sigură, bacteriile bune se înmulțesc corespunzător și reușesc să mențină echilibrul florei intestinale.


Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci când sunt administrate în cantități adecvate, aduc reale beneficii sănătății organismului uman gazdă. Bacteriile bune ajută sistemul imunitar și, la nivel intestinal, reglează digestia (sursa Organizația Mondială a Sănătății).

Cum ne este influențată sănătatea de flora intestinală?

  • Ajută la asimilarea și digestia alimentelor, asigurând nutrienții necesari organismului
  • Determină un tranzit intestinal regulat, eliminând eficient toxinele și reziduurile digestiei
  • Întărește sistemul imunitar
  • Produce vitamine necesare funcționării eficiente a organismului
  • Ajută la reglarea nivelului de stres și anxietate
  • Are efect inclusiv asupra stărilor psihice și emoționale

Enterolactis® Buvabil

Enterolactis buvabil este un supliment alimentar benefic pentru prevenirea și ameliorarea disfuncțiilor intestinale (diaree, constipție, balonare)

Enterolactis® 8 miliarde plicuri

Ambalajul compus din folie Alu-Alu (interior căptușit cu aluminiu) asigură protecție sporită fermenților lactici vii în fața umidității, luminii și a altor factori externi, pentru ca aceste culturi vii, benefice să refacă flora intestinală.

De ce să aleg Enterolactis®?

  • Lactobacillus casei DG, conținut în Enterolactis®, poate restabili rapid echilibrul microbian intestinal și are un rol important prin formarea unei bariere eficiente de protecție împotriva agenților patogeni, împiedicând dezvoltarea bacteriilor cu potențial negativ.
  • Conținutul ridicat de celule vii de Lactobacillus casei din fiecare doză: MINIMUM 8 MILIARDE ÎN FIECARE CAPSULĂ, PLIC SAU FLACON asigură o bază propice pentru înmulțirea culturilor de bacterii benefice în intestin. Mai mult, duce la o reconstituire rapidă a ecosistemului natural cu rol esențial în refacerea echilibrului intestinal.

Produsul nu conține gluten și poate fi utilizat fără probleme de către persoanele care suferă de boala celiacă.

Ai o intrebare?

ENTEROLACTIS® DRY-CAP

Când și in ce conditii este indicat Enterolactis®?

  • Pentru menținerea florei intestinale
  • După terapia cu antibiotice
  • Diaree infecțioasă acută bacteriană sau virală
  • Diareea călătorului


* Conform Organizației Mondiale de Alergie (World Allergy Organization), probioticele administrate femeilor însărcinate sau care alăptează scad riscul de apariție a alergiilor la copii.

Despre tulpina Lactobacillus casei DG

Ai o intrebare?

Mod de administrare

Plicuri/Flacon

* Se poate administra începând de la 3+ ani.

Adulti

La adulți se administrează

1 capsulă/plic/flacon cu puțină apă / 2 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii

La copii se recomanda

1 capsulă/plic/flacon cu puțină apă / 1 pe zi, pe stomacul gol.

* Nu necesită păstrarea la frigider!

* Poate fi folosit pe durata sarcinii și a alăptării!


Nu conține

Gluten, Lactoză, Zahăr


Ai o intrebare?

Forme de prezentare

Enterolactis buvabil

12 flacoane a câte 10 ml cu capac rezervor

Sistem de închidere brevetat, dry cap. Un design unic ce asigură o protecție superioară a componentelor active împotriva umidității și a factorilor externi.

Enterolactis 8 miliarde

12 capsule a câte 3 g

Ambalajul compus din folie Alu-Alu (interior căptușit cu aluminiu) asigură protecție sporită fermenților lactici vii în fața umidității, luminii și a altor factori externi, pentru ca aceste culturi vii, benefice să refacă flora intestinală.

Antibioticele și flora intestinală

  • Funcționarea corectă a organismului tău este determinată de o floră intestinală în echilibru. La nivelul intestinului gros, microorganismele bune ajută la digestie, protejează peretele intestinal și influențează răspunsul imun al organismului.
  • Fără excepție, fiecare pacient care urmează o cură cu antibiotice va avea microflora intestinală dezechilibrată, pentru că aceste medicamente distrug, neselectiv, și o parte din bacteriile benefice odată cu cele patogene.
  • De ce apar diareea, constipația, balonarea, alergiile sau alte simptome neplăcute după cura de antibiotice? Pentru că bacteriile rămase în colon încep rapid multiplicarea, în goana pentru hrană, și se dezvoltă dezorganizat.
  • Pentru a combate aceste efecte neplăcute, este recomandată administrarea de probiotice împreună cu tratamentul cu antibiotice și după încheierea acestuia, pe o perioadă de minimum 15-30 de zile.

Cum funcționează flora intestinală

  • Flora intestinală este diferită pentru fiecărui individ în parte. Este foarte dinamică și se poate modifica chiar și de la o zi la alta. Ea depinde de alimentație, nivelul de stres, stilul de viață, hidratare, mediul de trai și igienă.
  • Ceea ce mâncăm determină și alcătuirea microflorei. De aceea, cei cu obiceiuri alimentare diferite vor avea o altă structură a florei intestinale. De unde ne vin poftele alimentare? Până și ele sunt sunt date de culturile care se hrănesc cu acele tipuri de nutrienți pe care le oferă acele alimente. Cantitatea de mâncare consumată influențează numărul de culturi din intestin. Studiile arată că transplantul de materie fecală de la obez la omul cu greutate normală va duce în scurt timp la creșterea în greutate a celui din urmă.
  • Stresat? Și intestinul tău știe asta. Stresul poate influența motilitatea intestinală. De aceea, în momentele de tensiune, unii dintre noi manifestă diaree. Acest lucru duce la modificarea compoziției microflorei, fară o afectare organică. Stresul poate cauza și constipație, în cazul celor care schimbă mediul cunoscut (călătorii, intrarea în colectivitate a copiilor).
  • Un stil de viață activ favorizează sănătatea intestinului. Sedentarismul predispune la constipație.
  • Persoanele care împart același mediu de locuit, ajung să aibă după un timp similarități ale florei intestinale. Acest lucru se datorează utilizării la comun a obiectelor, determinând contactul cu aceleași bacterii. În timp o persoană sănătoasă poate avea predispoziția afectării florei intestinale, dacă locuiește împreună cu o persoană care are o disfuncționalitate a acesteia.
  • Cât de curați suntem noi, obiectele noastre influențează flora intestinală umană.Recomandăm să păstrăm un grad de igienă echilibrat fără excese, întrucât ,,hipersanitația’’ poate să facă la fel de mult rău ca lipsa igienei.
  • Populează-ți intestinul cu bacterii bune! Utilizează Enterolactis® 10 zile pe lună pentru a preveni atacul bacteriilor rele!

Ce poate aduce schimbari florei intestinale

Genetica

Flora intestinală este particulară fiecărui individ, însă este dinamică și se poate modifica chiar și de la o zi la alta.

Depinde de alimentație, nivelul de stres, stilul de viață, hidratare, mediul de trai și igienă.

Alimentația și microflora

Poftele sunt date de culturile de bacterii care se hrănesc cu acele tipuri de nutrienți, pe care le oferă acele alimente. Cantitatea de alimente influențează numărul de culturi. Studiile arată că transplantul de materie fecală de la obez la omul cu greutate normală va duce în scurt timp la creșterea în greutate a celui din urmă.

Stresul și motilitatea intestinală

Stresul poate influența motilitatea intestinală, determinând diaree și consecutiv modificarea compoziției microflorei, fară o afectare organică. Stresul poate da și constipație, în cazul celor care schimbă mediul cunoscut (călătorii, intrarea în colectivitate a copiilor).

Stilul de viață

Un stil de viață activ favorizează sănătatea intestinului. Sedentarismul predispune la constipație.

Refacerea florei intestinale

Populează-ți intestinul cu bacterii bune! Utilizează Enterolactis® 10 zile pe lună pentru a preveni atacul bacteriilor rele!

Familia și microflora

Persoanele care împart același mediu de locuit ajung să aibă după un timp similarități ale florei intestinale. Acest lucru se datorează utilizării la comun a obiectelor, determinând ,,consumul acelorași bacterii’’. În timp o persoană sănătoasă poate avea predispoziția afectării florei intestinale, dacă locuiește împreună cu o persoană care are o disfuncționalitate a acesteia.

Igiena și flora intestinală

După cum este de așteptat gradul de igienă și stilul de igienă influențează flora intestinală umană. Este bine să păstrăm un grad de igienă echilibrat fără excese, întrucât hipersanitația poate să facă la fel de mult rău ca lipsa igienei.

SOFARFARM S.R.L.

Calea 13 Septembrie nr. 90, et.2

contact@sofar-farm.ro

Ai o intrebare?