ENTEROLACTIS

8 miliarde de celule vii de origine umană.
Pentru adulți și copii

Enterolactis 8 miliarde, probiotic care conține culturi vii de origine umană. Reechilibrează rapid flora intestinală, combate efectele adverse ale antibioticelor.

12pl_fata_lat_g1

Beneficii

ENTEROLACTIS 8 MILIARDE

Enterolactis a fost dezvoltat folosind Lactobacillus paracasei CNCM I-1572, o tulpină unică, recunoscută și pantentată la Institutul Pasteur din Paris. 

Enterolactis este un probiotic ce conține un lactobacil ce se găsește în mod natural în mediul intestinal uman, asigurând astfel o colonizare eficientă și sigură. Așadar, bacteriile bune se înmulțesc corespunzător, pentru a menține echilibrul florei intestinale.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), probioticele sunt ,,microorganisme vii care atunci când sunt administrate în cantități adecvate conferă reale beneficii sănătății organismului uman gazdă”. Cu alte cuvinte, aceste microorganisme bune au grijă de corpul nostru și ajută, la nivel intestinal, la funcționarea corectă a digestiei și la întărirea sistemului imunitar.

enterolactis slide1@2x
 • Importanța florei intestinale

  • Ajută la asimilarea și digestia alimentelor, asigurând nutrienții necesari organismului
  • Asigură un tranzit intestinal regulat, eliminând eficient toxinele și reziduurile rezultate din digestie
  • Reglează funcționarea corectă a sistemului imunitar
  • Produce vitamine necesare funcționării eficiente a organismului
  • Ajută la reglarea nivelului de stres și anxietate
  • Produce vitamine necesare funcționării eficiente a organismului
  • Determină stările psihice (conform celor mai noi studii)

De ce să aleg Enterolactis 8 miliarde?

enterolactis slide2@1x

Lactobacillus casei DG, conținut în ENTEROLACTIS 8 MILIARDE este capabil să restabilească rapid echilibrul microbian intestinal și să exercite un rol important prin formarea unei bariere eficiente de protecție împotriva agenților patogeni, împiedicând dezvoltarea bacteriilor cu potențial nociv.

Conținutul ridicat de celule vii de Lactobacillus Casei din fiecare doză: MINIMUM 8 MILIARDE ÎN FIECARE CAPSULĂ, PLIC SAU FLACON asigură un start eficient în aderarea și multiplicare culturilor în intestin.

Numărul mare de culturi vii de Lactobacillus casei DG poate contracara eficient flora bacteriană patogenă, care încearcă să se dezvolte, contribuind la o reconstituire rapidă a ecosistemului natural cu rol esențial în refacerea echilibrului intestinal.

Produsul nu conține gluten și poate fi utilizat fără probleme de către persoanele care suferă de boala celiacă.

enterolactis slide3

Antibioticele și flora intestinală

 • Organismul uman sănătos trăiește simbiotic cu microorganisme bune care-l ajută să funcționeze corect. La nivelul intestinului gros, microorganismele bune ajută la digestie, au rol de protecție a peretelui intestinal și influențează răspunsul imun al organismului.
 • Fără excepție, fiecare pacient care ia antibiotic va avea microflora intestinală afectată, pentru că antibioticul nu acționează selectiv, distrugând și o parte din bacteriile benefice odată cu cele patogene, stricând echilibrul necesar desfășurării normale a funcțiilor intestinului.
 • După fiecare tratament cu antibiotice, culturile de microorganisme rămase în colon, încep o luptă pentru multiplicare și acces la resurse de hrană. Dacă ai ghinionul ca anumite microorganisme să se dezvolte mai mult decât altele, te poți confrunta pe termen lung cu diaree, constipație, balonare, creștere în greutate, alergii și alte simptome neplăcute.
 • Pentru a combate aceste efecte neplăcute trebuie să se administreze probiotice împreună cu tratamentul cu antibiotice și după acesta, pe o perioadă de minimum 15-30 de zile.

Flora intestinală

 • Flora intestinală este particulară fiecărui individ în parte, însă este dinamică și se poate modifica chiar și de la o zi la alta. Ea depinde de alimentație, nivelul de stres, stilul de viață, hidratare, mediul de trai și igienă.
 • Alimentația este un factor major în componența microflorei. Indivizi cu obiceiuri alimentare diferite vor avea o structură complet diferită a florei intestinale. Este bine cunoscut faptul că ,,poftele’’ sunt date de culturile care se hrănesc cu acele tipuri de nutrienți, pe care le oferă acele alimente. Cantitatea de alimente influențează numărul de culturi. Studiile arată că transplantul de materie fecală de la obez la omul cu greutate normală va duce în scurt timp la creșterea în greutate a celui din urmă.
 • Stresul poate influența motilitatea intestinală, determinând diaree și consecutiv modificarea compoziției microflorei, fară o afectare organică. Stresul poate da și constipație, în cazul celor care schimbă mediul cunoscut (călătorii, intrarea în colectivitate a copiilor).
 • Un stil de viață activ favorizează sănătatea intestinului, știut fiind faptul că sedentarismul predispune la constipație.
 • Persoanele care împart același mediu de locuit, ajung să aibă după un timp similarități ale florei intestinale. Acest lucru se datorează utilizării la comun a obiectelor, determinând ,,consumul acelorași bacterii’’. În timp o persoană sănătoasă poate avea predispoziția afectării florei intestinale, dacă locuiește împreună cu o persoană care are o disfuncționalitate a acesteia.
 • După cum este de așteptat gradul de igienă și stilul de igienă influențează flora intestinală umană. Este bine să păstrăm un grad de igienă echilibrat fără excese, întrucât ,,hipersanitația’’ poate să facă la fel de mult rău ca lipsa igienei.
 • Populează-ți intestinul cu bacterii bune! Utilizează Enterolactis 10 zile pe lună pentru a preveni atacul bacteriilor rele!
12pl_fata_lat_g1

Factorii care pot influența flora intestinală

Flora intestinală

Flora intestinală este particulară fiecărui individ în parte, însă este dinamică și se poate modifica chiar și de la o zi la alta. Ea depinde de alimentație, nivelul de stres, stilul de viață, hidratare, mediul de trai și igienă.

Alimentația și microflora

Este bine cunoscut faptul că ,,poftele’’ sunt date de culturile care se hrănesc cu acele tipuri de nutrienți, pe care le oferă acele alimente. Cantitatea de alimente influențează numărul de culturi. Studiile arată că transplantul de materie fecală de la obez la omul cu greutate normală va duce în scurt timp la creșterea în greutate a celui din urmă.

Stres și motilitatea intestinală

Stresul poate influența motilitatea intestinală, determinând diaree și consecutiv modificarea compoziției microflorei, fară o afectare organică. Stresul poate da și constipație, în cazul celor care schimbă mediul cunoscut (călătorii, intrarea în colectivitate a copiilor).

Stilul de viață

Un stil de viață activ favorizează sănătatea intestinului, știut fiind faptul că sedentarismul predispune la constipație.

Familia și microflora

Persoanele care împart același mediu de locuit, ajung să aibă după un timp similarități ale florei intestinale. Acest lucru se datorează utilizării la comun a obiectelor, determinând ,,consumul acelorași bacterii’’. În timp o persoană sănătoasă poate avea predispoziția afectării florei intestinale, dacă locuiește împreună cu o persoană care are o disfuncționalitate a acesteia.

Igiena și flora intestinală

După cum este de așteptat gradul de igienă și stilul de igienă influențează flora intestinală umană. Este bine să păstrăm un grad de igienă echilibrat fără excese, întrucât ,,hipersanitația’’ poate să facă la fel de mult rău ca lipsa igienei.

Repopulează-ti flora!

Populează-ți intestinul cu bacterii bune! Utilizează Enterolactis 10 zile pe lună pentru a preveni atacul bacteriilor rele!

flora
alimentatiestil
stresfamilie
igiena
repopuleaza
enterolactis slide7
enterolactis slide7-header

Indicații

ENTEROLACTIS 8 MILIARDE

 • Prevenția lunară a afectării florei intestinale

 • După terapia cu antibiotice

 • Diaree infecțioasă acută bacteriană sau virală

  Diareea călătorului

  Conform Organizației Mondiale de Alergie (World Allergy Organization), probiotice administrate femeilor însărcinate sau care alăptează scad riscul de apariție a alergiilor la copii.

Forme de prezentare:

12pl_fata_lat_g1

ENTEROLACTIS plicuri a câte 3 g.

enterolactis_capsule_1


ENTEROLACTIS
capsule a câte 230 mg.

enterolactis_buvabil_flacoane_1


ENTEROLACTIS
buvabil flacoane a câte 10 ml cu capac rezervor.

Beneficiile ambalajului

Enterolactis 8 miliarde plicuri

Ambalajul compus din folie Alu-Alu (interior căptușit cu aluminiu) asigură protecție sporită fermenților lactici vii în fața umidității, luminii și a altor factori externi, pentru ca aceste culturi vii, benefice să își exercite efectul și să refacă flora intestinală.

Enterolactis 8 miliarde capsule

Capsulele sunt protejate de un tub de aluminiu, cu capac cu slicagel, care asigură protecția și viabilitatea bacteriilor.

Enterolactis 8 miliarde buvabil

Sistem de închidere brevetat, dry cap. Un design unic ce asigură o protecție superioară a componentelor active împotriva umidității și a factorilor externi.

Mod de administrare

Capsule/Plicuri/Flacon

Adulți

1 capsulă/plic/flacon cu puțină apă / 2 ori pe zi, pe stomacul gol

Copii

1 capsulă/plic/flacon cu puțină apă / 1 pe zi, pe stomacul gol

* Nu necesită păstrarea la frigider!
* Poate fi folosit pe durata sarcinii și a alăptării!

enterolactis slide8

Nu conține

Gluten, Lactoză, Zahăr