ENTEROLACTIS
Duo

ENTEROLACTIS Duo, un simbiotic, ce conține 8 miliarde de fermenți lactici vii 100% umani și 4 g de inulină, recomandat pentru reechilibrarea florei intestinale.

ent_duo_20pl_1

Beneficiile 

ENTEROLACTIS Duo

ID%20757854511

ENTEROLACTIS Duo este un simbiotic creat prin asocierea fermenților lactici vii de origine umană (componentă probiotică), cu inulină (componenta prebiotică),o fibră alimentară neabsorbabilă la nivelul tractului gastrointestinal.

Pentru ca flora intestinală să aibă o compoziție optimă, este uneori nevoie să se adauge pe lângă probiotic și prebiotic. Prebioticele reprezintă hrană pentru bacteriile ,,bune’’, astfel acestea se pot dezvolta într-un număr care să permită o bună funcționare a digestiei.

ENTEROLACTIS Duo rezolvă atât cauza cât și simptomele afecțiunilor digestive. Datorită numărului mai de culturi vii (8 miliarde) și a cantității semnificative de inulină (4 g) din fiecare doză (plic), tratamentul cu ENTEROLACTIS Duo este eficient pentru persoanele care au dezvoltat constipație consecutivă dezechilibrului microflorei intestinale.

De ce să aleg Enterolactis Duo

ENTEROLACTIS Duo conține L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), un lactobacil depus la Institutul Pasteur din Paris rezultat al cercetării SOFAR, într-o cantitate de 8 miliarde de culturi vii.

Datorită aderenței sale crescute la mucoasa intestinală, ENTEROLACTIS Duo persistă activ în intestin unde se multiplică rapid.

ID%201250707291
 • Principalele caracteristici ale L. casei DG

  • Este de origine umană (specific speciei), caracteristică ce garantează o colonizare intestinală de durată.
  • Este stabil la pH-ul gastric și acțiunea sărurilor biliare, condiție fundamentală pentru a ajunge în intestin în condiții de vitalitate deplină după administrarea orală.
  • Prezintă o capacitate crescută de aderare la celulele mucoasei intestinale, premiză indispensabilă pentru o bună colonizare.
  • Prezintă o viteză mare de creștere și multiplicare.
  • Este stabil în timp, astfel încât nu necesită modalități speciale de păstrare.
  • Este rezistent la liofilizare, garantând un produs final cu un conținut ridicat de microorganisme vii.
 • L. casei , conținut în ENTEROLACTIS Duo, este capabil să restabilească echilibrul microbian intestinal și să exercite un rol esențial în formarea unei bariere eficiente de protecție împotriva agenților patogeni. Acest rezultat este obținut și grație conținutului ridicat de celule vii L. casei din fiecare doză: MINIMUM 8 MILIARDE ÎN FIECARE PLIC.

  Inulina este o fibră alimentară care tranzitează stomacul și intestinul subțire nemodificată, ajungând în colon unde contribuie la creșterea masei fecale, fiecare plic de ENTEROLACTIS Duo conține 4 g de inulină. Adaosul de fibre solubile este util în cazul unui aport scăzut de fibre din dietă.

  ENTEROLACTIS Duo, administrat împreună cu o cantitate adecvată de lichide este indicat mai ales pentru stimularea motilității intestinale și restabilirea unui tranzit intestinal normal. 

  ID%20193588166

  În prezent există dovezi că administrarea zilnică a 8 g de inulină (2 plicuri de ENTEROLACTIS Duo) crește cu 20% absorbția calciului din alimentație. Astfel este utilă în creșterea masei osoase atât la adolescenți cât și în post-menopauză, contribuind astfel la prevenirea apariției osteoporozei.

  ENTEROLACTIS Duo nu conține gluten și poate fi utilizat fără probleme de cei care suferă de boala celiacă.

enterolactis slide3

Antibioticele și flora intestinală

 • Organismul uman sănătos trăiește simbiotic cu microorganisme bune care-l ajută să funcționeze corect. La nivelul intestinului gros, microorganismele bune ajută la digestie, au rol de protecție a peretelui intestinal și influențează răspunsul imun al organismului.
 • Fără excepție, fiecare pacient care ia antibiotic va avea microflora intestinală afectată, pentru că antibioticul nu acționează selectiv, distrugând și o parte din bacteriile benefice odată cu cele patogene, stricând echilibrul necesar desfășurării normale a funcțiilor intestinului.
 • După fiecare tratament cu antibiotice, culturile de microorganisme rămase în colon, încep o luptă pentru multiplicare și acces la resurse de hrană. Dacă ai ghinionul ca anumite microorganisme să se dezvolte mai mult decât altele, te poți confrunta pe termen lung cu diaree, constipație, balonare, creștere în greutate, alergii și alte simptome neplăcute.
 • Pentru a combate aceste efecte neplăcute trebuie să se administreze probiotice împreună cu tratamentul cu antibiotice și după acesta, pe o perioadă de minimum 15-30 de zile.
enterolactis insert

Indicații

ENTEROLACTIS Duo

ID%201377917561

Beneficiile ambalajului

ENTEROLACTIS Duo plicuri - ambalajul compus din folie Alu-Alu (plicul este căptușit cu aluminiu) asigură protecție sporită fermenților lactici vii în fața umidității și a altor factori externi, pentru ca aceste bacterii benefice să își exercite efectul și să restaureze flora intestinală. 

Profilaxia constipației la gravide, este sigură administrarea în timpul sarcinii

Constipație funcțională

Diverticulita simptomatică

Profilaxia recidivelor bolii diverticulare (la 3 -4 săptămâni după faza acută)

Ameliorarea constipației, balonării și flatulenței din cadrul Sindromului de Intestin Iritabil (SII)

Profilaxia cistitei (când este indicat și un aport suplimentar de fibre)

ent_duo_20pl_1

Mod de administrare

Plicuri

Adulți

1 plic dizolvat în apă, lapte, ceai sau alte lichide / 2 ori pe zi, pe stomacul gol

Copii

1 plic dizolvat în apă, lapte, ceai sau alte lichide / 1 pe zi, pe stomacul gol

enterolactis slide8

Nu conține

Gluten, Lactoză, Zahăr

Nu necesită păstrarea la frigider!
Poate fi folosit pe durata sarcinii și a alăptării!

Produsul se poate administra ciclic. Administrarea microorganismelor vii trebuie făcuta în cantități adecvate pentru a oferi beneficii reale pentru organism.