SOFARGEN SPRAY

Sofargen Spray dispozitiv unic și inovator în tratamentul rănilor, pe bază de sulfadiazină de argint micronizată și caolin

Proprietăți

Sofargen Spray este un pansament sub formă de pulbere de uz topic, ce conține pulbere de caolin fină și sulfadiazină de argint 1%. Se aplică prin pulverizare.

Pulberea de caolin fină creează o barieră mecanică pentru agenții externi, protejând rănile pielii, drenând și absorbind exsudatul.

Prezența sulfadiazinei de argint împiedică contaminarea microbiană a răni și o protejează de bacteriile din mediul extern.

Formula specială a Sofargen Spray permite managementul exsudatului, formează un mediu care favorizează procesul natural de vindecare și creează o barieră impenetrabilă împotriva microbilor. Produsul rămâne „in situ” (în loc) și nu mărește dimensiunea plăgii. Poate fi îndepărtat cu ușurință prin curățarea plăgii cu apă sau o soluție salină (ser fiziologic).

Indicații

Tratamentul local al leziunilor cutanate cum ar fi zgârieturi, cicatrici, tăieturi, răni, iritații ale pielii
___________________________________________

Afecțiuni dermatologice în general
___________________________________________

Tratamentul rănilor hiper-exsudante, ulcerații ale piciorului cu sau fără semne clinice de infecție
___________________________________________

Ulcer diabetic la picior
___________________________________________

Prevenirea și tratamentul macerării pielii
___________________________________________

Arsuri minore

Doze și mod de utilizare

Agitați bine spray-ul timp de câteva secunde înainte de utilizare. După curățarea leziunii, asigurați-vă că direcționați distribuirea pulberii spre rana care urmează a fi tratată, ținând spray-ul în poziție verticală, la distanță de suprafața rănii. Pulverizați în strat uniform, apăsând pe duză în mod corespunzător.

Aplicarea Sofargen Spray trebuie făcută o dată sau de două ori pe zi, fără întrerupere, până la finalizarea procesului de vindecare. Înainte de orice aplicare, asigurați-vă că leziunea a fost în prealabil curățată cu apă sau soluție salină.

Pulberea de Sofargen Spray va rămâne pe rană (din cauza prezenței exsudatului) sau pe pielea lezată, iar pielea sănătoasă și uscată din jur nu va fi afectată. Dacă este necesar, după aplicarea de Sofargen Spray se acoperă ulcerul cu un pansament secundar corespunzător sau bandaj conform ghidurilor de tratament al ulcerelor.

FORMA DE PREZENTARE

Tub presurizat de spray 125ml