SOFARFARM mobile

Singura gamă de probiotice care conține
miliarde de culturi vii de origine umană

Povestea Enterolactis a început acum 16 ani când Sofar SPA a investit în cercetare pentru a descoperi cel mai bun probiotic.


ENTEROLACTIS susține sistemul imunitar și omoară bacteriile dăunătoare


În plus, Enterolactis reechilibrează rapid flora intestinală, este benefic atât în diaree, cât și în constipație, reglează tranzitul intestinal și previne apariția disfuncțiilor intestinale cauzate de antibiotice.

De ce alegem Enterolactis?

Enterolactis este singurul probiotic ce conține un lactobacil existent în mod natural în mediul intestinal uman. Se asigură astfel o colonizare eficientă și sigură, pentru că bacteriile bune se înmulțesc corespunzător și sunt tolerate de către organism.

Tulpina din Enterolactis, Lactobacilul casei DG/Lactobacillus paracasei CNCM I-1572, este recunoscută și patentată la Institutul Pasteur din Paris.

Enterolactis are un număr impresionant de culturi vii, minimum 8 miliarde per doză.

NU conține gluten și lactoză.

Culturile vii din Enterolactis trec nealterate de bariera gastrică și ajung în intestin unde își desfășoară acțiunea. Lactobacilii din Enterolactis au un înveliș de exopolizaharide care îi protejează de pH-ul acid al sucurilor gastrice.

Fiecare formă de Enterolactis are un ambalaj care îi conferă protecție față de factorii externi și menține lactobacilii vii.

O floră intestinală sănătoasă este esențială pentru echilibrul organismului uman.

‚,Toate bolile încep în intestin’’

Hipocrate

Cum ne ajută probioticele?

Probioticele sunt microorganisme vii care pot să prevină și să trateze diverse boli. Printre cele mai studiate beneficii ale probioticelor se numără atât reglarea tranzitului intestinal, cât și susținerea unui tract digestiv sănătos și a unui sistem imunitar puternic. Acestea sunt cunoscute și ca bacterii prietenoase, bune sau sănătoase. Probioticele sunt benefice în timpul și după tratamentul cu antibiotice. În urma tratamentului cu antibiotice flora intestinală este afectată, deoarce antibioticul nu acționează selectiv asupra bacteriilor dăunătoare, ci distruge și bacteriile bune.

Flora intestinală este implicată în procese de:

digestie, asigură un tranzit intestinal regulat, eliminând eficient reziduurile rezultate din digestie

asimilare și producere a vitaminelor

Mobirise

creștere a imunității, o floră intestinală sănătoasă mărește capacitatea organismului de a se apăra împotriva infecțiilor

prevenire a alergiilor


Cele mai recente studii¹ demonstrează că flora intestinală joacă un rol important în starea de spirit a persoanelor.

Persoanele cu depresie au flora intestinală alterată.

Greutatea corporală este strâns legată de calitatea florei intestinale.

În cazul unei operații de reducere a stomacului, rata de succes este influențată și de schimbările care au loc la nivelul florei intestinale.

S-a demonstrat² că persoanele supraponderale care au trecut printr-un proces de slăbire au un nivel scăzut de bacterii din clasa Bacteroidetes, așadar flora intestinală este direct implicată în modularea greutății corporale.

¹A gut (microbiome) feeling about the brain Sherwin, Eoin; Rea, Kieran; Dinan, Timothy G.; Cryan, John F.

²An obesity-associated gut microbiome with increased capacity for energy harvest.
Turnbaugh PJ1, Ley RE, Mahowald MA, Magrini V, Mardis ER, Gordon JI
SOFARFARM mobile
Contact

Companie

SOFARFARM SRL