ENTEROLACTIS
Baby

ENTEROLACTIS baby, probioticul ideal pentru copilul tău.Cantitate mare de culturi vii, administrare ușoară datorată pipetei dozatoare și gust plăcut de biscuiți.

enterolactis baby

Beneficiile probioticului pentru copii

ENTEROLACTIS Baby

ID%20590022044

ENTEROLACTIS Baby este un supliment alimentar pe bază de L.casei DG, cu un gust plăcut de biscuit, bine tolerat de către copii.

ENTEROLACTIS Baby este constituit din fermenţi lactici vii de origine umană, anume selectaţi şi caracterizaţi de o puternică vitalitate şi aderenţă, capabili să reechilibreze rapid compoziţia florei intestinale. Astfel, diareea sau colicii sunt rezolvate încă de la primele administrări.

Materiile prime din ENTEROLACTIS Baby sunt suplimentar testate (gradul ,,infant’’), respectând rigorile necesare utilizării produsului la noi-născuți și copii mici.

ENTEROLACTIS Baby conţine L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), un lactobacil patentat la Institutul Pasteur din Paris rezultat al cercetării SOFAR.

Principalele caracteristici ale L. casei DG 

ID%20720638416
 • Este de origine umană (specific speciei), caracteristică ce garantează o colonizare intestinală de durată.
 • Este stabil la pH-ul gastric și acțiunea sărurilor biliare, condiție fundamentală pentru a ajunge în intestin în condiții de vitalitate deplină după administrarea orală.
 • Prezintă o capacitate crescută de aderare la celulele mucoasei intestinale, premiză indispensabilă pentru o bună colonizare.
 • Prezintă o viteză mare de creștere și multiplicare.
 • Este stabil în timp, astfel încât nu necesită modalități speciale de păstrare.
 • Este rezistent la liofilizare, garantând un produs final cu un conținut ridicat de microorganisme vii.
 • Este stabil în timp, astfel încât nu necesită modalităţi speciale de păstrare.

De ce să aleg Enterolactis Baby?

enterolactis baby

ENTEROLACTIS Baby conține un număr ridicat de culturii vii de origine umană, nu mai puțin de 1 miliard în 9 picături. Acest lucru determină o reechilibrare rapidă a florei intestinale. ENTEROLACTIS Baby acționează prin formarea unei bariere de protecție împotriva agenților patogeni, pe care îi distruge (efect bactericid )

ENTEROLACTIS baby este ușor de utilizat, deoarce conține o pipetă dozatoare și este extrem de apreciat de cei mici, datorită gustului delicos de biscuiți .

Fiind complet lipsit de gluten, produsul poate fi utilizat fără probleme şi de copiii care suferă de boala celiacă (intoleranță la gluten).

ENTEROLACTIS Baby Picături, ca FERMENT PROBIOTIC este perfect pentru a coloniza în mod adecvat lumenul intestinal, în special la bebelușii născuți prin cezariană. Aceștia au un prim contact cu mediul extern uterului matern, netrecând prin bariera microflorei vaginale a mamei.

Primele bacterii care le colonizează intestinul sunt cele de pe mâinile medicului neonatolog sau asistentei de la sala de nașteri.

ENTEROLACTIS Baby Picături s-a dovedit benefic în reechilibrarea florei microbiene intestinale în curs de formare sau în caz de dezechilibre intestinale datorate terapiei cu antibiotice, care se prezintă, în general, cu diaree, balonare abdominală și colici.

enterolactis slide3

Antibioticele și flora intestinală

 • Organismul uman sănătos trăiește simbiotic cu microorganisme bune care-l ajută să funcționeze corect. La nivelul intestinului gros, microorganismele bune ajută la digestie, au rol de protecție a peretelui intestinal și influențează răspunsul imun al organismului.
 • Fără excepție, fiecare pacient care ia antibiotic va avea microflora intestinală afectată, pentru că antibioticul nu acționează selectiv, distrugând și o parte din bacteriile benefice odată cu cele patogene, stricând echilibrul necesar desfășurării normale a funcțiilor intestinului.
 • După fiecare tratament cu antibiotice, culturile de microorganisme rămase în colon, încep o luptă pentru multiplicare și acces la resurse de hrană. Dacă ai ghinionul ca anumite microorganisme să se dezvolte mai mult decât altele, te poți confrunta pe termen lung cu diaree, constipație, balonare, creștere în greutate, alergii și alte simptome neplăcute.
 • Există o legătură strânsă între consumul de antibiotice și dezvoltarea de alergii cutanate sau respiratorii. Confrom Academiei Americane de Astm, Alergie și Imunologie aproximativ 40-50% dintre copiii din întreaga lume sunt sensibili la unul sau mai mulți alergeni. Acest lucru poate fi cauzat de interacțiunea dintre antibiotice și bacteriile normale din flora intestinală, pe care antibioticele le distrug, iar acestea nu mai pot da un răspuns imun eficient. Astfel, se creează o predispoziție pentru alergii.

Factori care pot afecta flora intestinală a copilului tău

Nașterea prin cezariană

Copilul nu mai dobândește microflora mamei, deoarce nu intra în contact cu bacteriile acesteia, cum se întâmplă la nașterea naturală.

Alimentația artificială

Alimentația artificială (formule de lapte praf).

Medicamentele

Medicamentele, în special antibioticele administrate din primele zile de naștere.

Boli

Boli, în special cele din sfera digestivă.

Aditivi

Aditivii alimentari din alimentele procesate pentru copii.

nasterea
laptecopil
pastileaditivi
enterolactis insert

Indicații

ENTEROLACTIS Baby

 • Dezvoltarea normală a florei intestinale a nou-născutului, în special a celui născut prin cezariană

 • Prevenția colicilor bebelușilor

 • În diareea infecțioasă acută virală sau bacteriană a bebelușilor și copiilor mici

  În colici, pentru reechilibrarea microflorei intestinale prin reducerea numărului de proteobacterii responsabile de producerea de gaze

  În dezechilibrarea florei intestinale, apărută după terapia cu antibiotice

 • În prevenția diareei călătorului

 • Stimularea imunității nou-născutului

 Beneficiile ambalajului:

ENTEROLACTIS Baby Picături: flacon de 10 ml cu pipetă dozatoare

ENTEROLACTIS baby este ambalat sub formă de flacon de 10 mL cu pipetă dozatoare. Pentru a asigura viabilitatea celulelor vii, flaconul este introdus într-o folie de aluminiu. Aceasta protejează celulele vii de factori externi precum umiditatea sau soarele.

După desigilarea și deschiderea ambalajului produsul trebuie păstrat la frigider timp de 30 de zile sau până la utilizarea completă.

Pipeta dozatoare este special concepută pentru a doza cu ușurință și exactitate probioticului.

enterolactis baby

Mod de administrare

Câte 9 picături, o dată sau de două ori pe zi.

Produsul se poate administra ciclic. Administrarea microorganismelor vii trebuie făcuta în cantități adecvate pentru a oferi beneficii reale pentru organism. 

În funcție de vârsta copilului și starea de sănătate se adaptează doza și frecvența administrării.

Astfel:

Pentru prevenție se administrează

9 picături o dată pe zi copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 1 an

9 picături de două ori pe zi copiilor cu vârste cuprinse între 1 an și 3 ani

Pentru tratament se administrează

9 picături de două ori pe zi copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 1 an

9 picături de patru ori pe zi copiilor cu vârste cuprinse între 1 an și 3 ani

enterolactis slide8

Nu conține

Gluten, Lactoză, Zahăr

Poate fi folosit pe durata sarcinii și a alăptării!
 

Tratamentul ar trebui continuat timp de 15-30 zile, conform recomandărilor. În dozele indicate mai sus, produsul se poate administra ciclic.

Picăturile se pot aplica direct pe limbă sau amestecate cu un lichid rece sau la temperatura camerei. Este important de știut că probioticele nu trebuie administrate cu lichide calde, care omoară culturile vii.

În caz de administrare concomitentă cu antibiotice, ENTEROLACTIS se administrează la cel puțin 3 ore distanță de antibiotic.